Alanzinho suskunluğunu bozdu

Trabzonspor'un Brezilyalı orta alan oyuncusu Alanzinho, bordo-mavili kulüple sözleşmesini 2 yıl uzattıktan sonra "gol suskunluğunu" bozdu. Ligde 29 hafta boyunca gol atamayan Alanzinho, sözleşme imzaladıktan sonra Trabzonspor'un 2-1 kazandığı Sivasspor ve

Alanzinho suskunluğunu bozdu

Trabzonspor'un Brezilyalı orta alan oyuncusu Alanzinho, bordo-mavili kulüple sözleşmesini 2 yıl uzattıktan sonra "gol suskunluğunu" bozdu.

 

Ligde 29 hafta boyunca gol atamayan Alanzinho, sözleşme imzaladıktan sonra Trabzonspor'un 2-1 kazandığı Sivasspor ve 1-1 sona eren Gençlerbirliği maçında birer gol kaydetmeyi başardı.

Geçen sezon lig boyunca 3 gol atan Alanzinho, bu sezon son iki haftada attığı gollerle 31. haftayı 2 golle geçti.

 

Alanzinho, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Gençlerbirliği maçına iyi başladıklarını belirterek, "İlk yarıda oyunun kontrolünü ele aldık ve golü de bulduk. Fakat, ikinci yarıda rakibe gereğinden fazla topla oynama şansı tanıdık. Buna rağmen son dakikaya kadar skor üstünlüğünü koruduk. Ne var ki son dakikada yediğimiz golle bizi play-off yarışında yukarılara taşıyacak iki puanı kaybettik" dedi.

 

Önlerinde Galatasaray ve Fenerbahçe ile yapacakları lig maçlarının bulunduğunu hatırlatan Alanzinho, "Bu karşılaşmalardan galip gelerek kaybettiğimiz avantajı tekrar yakalamalıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor