Alanzinho için yolun sonu

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Lazio maçında yüzde yüzlük bir gol kaçırırken, tüm taraftarlar ve camianın eleştiri noktası oldu. 2009 yılında Trabzonspor’a gelen Brezilyalı 2010-2011 sezonunda attığı kritik goller hariç bir türlü bekleneni

Alanzinho için yolun sonu

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Lazio maçında yüzde yüzlük bir gol kaçırırken, tüm taraftarlar ve camianın eleştiri noktası oldu. 2009 yılında Trabzonspor’a gelen Brezilyalı 2010-2011 sezonunda attığı kritik goller hariç bir türlü bekleneni veremedi. Trabzonspor’a teknik Direktör Ersun Yanal zamanında yaklaşık 3.6 Milyon Euro’ya transfer olan ve 5 yıldır yıllık 850 Bin Euro ücretle oynayan Alanzinho oynadığı bu 5 yıl içerisinde Trabzonspor’a tam anlamıyla destek olamadı.

KASADAN ÇIKAN 25 MİLYON TL
Trabzonspor’un Alanzinho için kasasından şu ana kadar çıkan para toplam yaklaşık 25 Milyon Lira olurken, Alanzinho ise bunun yarısı kadar bile Trabzonspor’a katkı yapamadı. Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda attığı kritik gollerle Trabzonspor’a hayat veren Brezilyalı ondan sonraki iki sezonda da adeta yatarak para kazandı. Bu sezon oynadığı Beşiktaş maçında vasatın üstüne çıkamayan Alanzinho, Lazio maçında da kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda adeta dalga geçercesine topu kaleciye nişanladı.

DEVRE ARASI YOLCU
Trabzonspor taraftarları ve camiası maç 3-1 iken Alanzinho’nun kaçırdığı gol sonrası ve maçın 3-3 bitmesinin ardından Brezilyalı oyuncuyu eleştiri yağmuruna tuttular. Alanzinho’nun Trabzonspor’a yarardan çok zarar verdiğini düşünen taraftarlar, “Devre arasında göndersinler. Böyle bir vurdumduymazlık olmaz. Kaleci ile karşı karşıya kalan bir Trabzonspor oyuncusu o topa dalga geçercesine vuramaz” yorumlarını yaptılar. Öte yandan Trabzonspor yönetiminin hem istenilen performansı gösteremeyen hem de maliyeti çok olan Alanzinho’yu devre arasında gönderileceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor