Alanzinho: Duran toplarla bitirdik

Trabzonspor'da Alanzinho, maç sonrası konuştu.Brezilyalı, "Zor bir maç oldu. Maçtan önce bu maçı duran toplarla çözebileceğimiz biliyorduk ve böyle oldu. Kazanmaya devam ediyoruz. Bu durum herşeyden önemli. Kontratım bitiyor, benim kalmamı isteyen büyük b

Alanzinho: Duran toplarla bitirdik

Trabzonspor'da Alanzinho, maç sonrası konuştu.

Brezilyalı, "Zor bir maç oldu. Maçtan önce bu maçı duran toplarla çözebileceğimiz biliyorduk ve böyle oldu. Kazanmaya devam ediyoruz. Bu durum herşeyden önemli. Kontratım bitiyor, benim kalmamı isteyen büyük bir kesim olduğunu biliyorum.

Ben burda mutluyum. Benim burada kalmamı isteyen çok sayıda insan olduğunu biliyorum. Geldiğim günden beri kent halkı bena çok iyi davrandı.Burada kalmak için görüşmeler yapıyorum. Gerek kulüp gerek, ben hazırım. Ancak yeni bir durum söz konusu.  Şuan bu konuya ilişkin benim dışımda  menajerim kulüp ile görüşüyor. Ben ise maçlara odaklanmış vaziyetteyim.Konu henüz daha yeni.Ancak burada kalmaktan mutlu olacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor