| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 21 Nisan 2014 14:48

Akyazı'da localar artıyor

Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde dolgu alanı üzerine yapımı devam eden Akyazı Stadı'na Trabzonspor yönetiminin talebiyle localar eklendi. Trabzonspor Yönetimini yaptığı yoğun girişimler sonucunda az sayıda olan loca sayısı 190'a çıkarıldı. Bu locaları zeng

Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde dolgu alanı üzerine yapımı devam eden Akyazı Stadı'na Trabzonspor yönetiminin talebiyle localar eklendi. 

Trabzonspor Yönetimini yaptığı yoğun girişimler sonucunda az sayıda olan loca sayısı 190'a çıkarıldı. Bu locaları zengin işadamlarına satarak önemli bir gelir elde etmek isteyen bordo mavili kulüp, önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan stadı kiralayarak isim hakkı konusunda görüşmeleri resmileştirmek istiyor. Yöneticiler stadın isim hakkı konusunda bir çok firma ile temas halinde olduklarını ve kulübe ekonomik anlamda en ciddi getiriyi sağlayacak firmayla anlaşacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!