Akyazı talebi reddedildi!

 AKYAZI Projesi’nin 8 Nisan’da gerçekleştirilmesi planlanan ihale öncesi ihaleye alınmayan Albayraklar’ın KİK’e yaptığı itiraz reddedildi. İtiraz nedeniyle ertelenen ihale için şimdi yeni bir tarih belirlenecek. AKYAZI Projesi’nin 8 Nisan tarihinde gerçek

Akyazı talebi reddedildi!

 

AKYAZI Projesi’nin 8 Nisan’da gerçekleştirilmesi planlanan ihale öncesi ihaleye alınmayan Albayraklar’ın KİK’e yaptığı itiraz reddedildi. İtiraz nedeniyle ertelenen ihale için şimdi yeni bir tarih belirlenecek.
 
AKYAZI Projesi’nin 8 Nisan tarihinde gerçekleştirileceği açıklanan ihalesi Albayraklar’ın 22 Mart 2013 tarihinde Kamu İhale Kurumu’na yapmış olduğu itiraz nedeniyle ertelenmişti. İtirazı dünkü toplantısında gündeme alan Kamu İhale Kurumu (KİK) itirazın reddine karar verildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, TOKİ tarafından daha önce 8 Nisan tarihinde gerçekleştirileceği açıklanan ihale ile ilgili ön yeterliliğe katılan bir firmanın Kamu İhale Kurumu’na itirazı neticesinde Kamu İhale Kurumu TOKİ’den ön yeterlik dosyalarını istedi. Dosyaların Kamu İhale Kurumu’na ulaşmasından sonra 20 gün içerisinde ilgili kurumun bir karar vereceği belirtilirken, ihalenin iptal edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı kaydedildi. Kamu İhale Kurumu’na itiraz eden firmanın itirazında ihaleye girebilecek şartların kendisinde olduğu yönünde görüş belirttiği öğrenilirken, Kamu İhale Kurumu'nun vereceği karar sonrası ilgili firmayı ihaleye çağırabileceği ya da firmanın itirazını reddedeceği ifade edilmişti.  
 
Akyazı Stadyumun yapım işi için ön yeterlilik ihalesine Öztaş İnşaat ile birlikte giren Albayraklar Grubu’nun itirazının dün sonuçlanmasından sonra şimdi gözler yeni ihale tarihinin ne zaman belirleneceğine çevrildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor