Akyazı ihalesiTOKİ'nin sitesinden kaldırıldı

 Akyazı stadı ve spor tesisleri ile ilgili ihalenin ilk aşamasında 16 firma puan usulü ön elemeye tutulurken  . Bu ön elemede 5 firma kalması gerekirken, dolgu sahasının yapan Albayrak firmasının itiraz ve şikayeti üzerine KİK ihaleyi iptal etmek zorunda

Akyazı ihalesiTOKİ'nin sitesinden kaldırıldı

 

Akyazı stadı ve spor tesisleri ile ilgili ihalenin ilk aşamasında 16 firma puan usulü ön elemeye tutulurken  . Bu ön elemede 5 firma kalması gerekirken, dolgu sahasının yapan Albayrak firmasının itiraz ve şikayeti üzerine KİK ihaleyi iptal etmek zorunda kaldı.

Daha önce TOKİ’nin resmi internet sayfasında ihalenini 8 nisan 2013 saat 14 40 da yapılacağı duyurulurken duyuru itiraz üzerine siteden kaldırıldı

TOKİ 5 firma arasından yapacağı ve kendi resmi internet sitesinde 8 nisan olarak belirlediği 2. ihale tarihi eski başkan  Nuri Albayrak’a ait firmanın ihalede yeterlilmik alamamısı üzerine yaptığı itiraz nediniyle iptal edildiği iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor