Akyazı için neler söylediler

Yapımına 2007 yılında başlanan ve dolgusu tamamlanmak üzere olan Akyazı spor kompleksi için Trabzon’da bulunan siyasi partilerin il başkanları düşünceleri Haber61.NET aktardı.MHP’ye göre Akyazı’da Bahane üretiliyorMilliyetçi Hareket Patisi İl Başkanı(MHP)

Akyazı için neler söylediler

Yapımına 2007 yılında başlanan ve dolgusu tamamlanmak üzere olan Akyazı spor kompleksi için Trabzon’da bulunan siyasi partilerin il başkanları düşünceleri Haber61.NET aktardı.

MHP’ye göre Akyazı’da Bahane üretiliyor

Milliyetçi Hareket Patisi İl Başkanı(MHP) Mummaer , ”Bu proje üstünden çok oyun var. 600 bin metre kareden ihale edildi sonra bunu 980 bine çıkarıldı. Ne yapılacağı söylenmiyor. Şimdi bu projenin istimlâk bedelleri ödendi mi? Orada istimlak edilmeyen yerler var. İstimlak bedelleri ödenmiyor ama kimseye sorulmadan dolgu yapılıyor. Burada ne olacak ne olmayacak yetkililer bunları açıklasınlar.”dedi.

Demeli, “En önemlisi 5 yıldır yapılıda yapılacak dendi, daha dolgusu bitmedi. Güya bu sene bitecekti ama bitmedi. Bahane olarak ta Akyazı için açılan dava gerekçe gösterildi.  Orada bir deniz olayı oldu, dolgunun yarısının deniz aldı. Sonra çalışanların parası verilmedi. Bu da bilinçli şekilde yapılıyor. Yarın birilerine 600 dönümden fazla olan o alanlar ihale edilecek (!) Desinler ki yok böyle bir şey. Rant var orada. Belediye Başkan orada “2015 2016 yılında maç oynatacağız “dedi. Sanırım şaşırdı.”şeklinde konuştu.

 

CHP yalan söylüyorlar diyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yavuz Karan, “Akyazı tamamlanmak zorunda ve sonunda tamamlanacak. Belediye başkanı diyor ki "Akyazı'yı  biz yapıyoruz" Sanki lütuf bağışlıyorlar Akyazı karşılığında biz nereleri  veriyoruz. Trabzon’un kalbi sayılacak Avni Aker ve etrafında bulunan bölümü veriyoruz. 60 dönüm alanı bağışlıyoruz. Sonra bunlar bu bölgede neler yapacaklar bilmiyoruz. Buraları kime peşkeş çekecekler Allah bilir. Buralar önemli yerler. “dedi.

Karan, “ Kayseri, Bursa Antalya ve  Rize statları yapıldı. Ancak Anadolu da futbolda devrim yapmış kent Trabzon’un stadı yapılmadı. Yapacaklar stadı ama bir senede falan değil.  Yalan konuşuyorlar Akyazı stadının daha projesi bile belli değil. Birde buraya kafalarına göre yapamazlar. Burası dolgu alanı dolgu alanına göre proje yapılır.”söyledi

AK Parti:  her şey tamam bitiyor

 

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, “ Trabzonspor büyük bir kompleks sahibi olsun diye elimizden geleni yapıyoruz. Sırf Trabzonspor için sayın başbakanımız bir yasa değişikliği yaparak denize dolguyu sağlamıştır. Akyazı’da çok önemli oranda dolgu sahası oluşturulmuştur. Bu yılsonu itibariyle de bu dolgu bitecektir. Akyazı’nın ihalesi de yapılacaktır. Her şey hazırlanmış bitme aşamasındadır.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor