Aksoy; "Herkes yolcu biz hancıyız"

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs'ta gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurulu için başkanlığa adaylığını açıklayan iş adamı Emre Aksoy, seçim çalışmalarına yaptığı ziyaretlerle ara vermeden devam ediyor.Tüm ilçeleri tek tek gezerek, Trabzonspor üyeleri ve taraftarı

Aksoy; "Herkes yolcu biz hancıyız"

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs'ta gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurulu için başkanlığa adaylığını açıklayan iş adamı Emre Aksoy, seçim çalışmalarına yaptığı ziyaretlerle ara vermeden devam ediyor.

Tüm ilçeleri tek tek gezerek, Trabzonspor üyeleri ve taraftarıyla buluşan Emre Aksoy, Akçaabat'ın köklü kulüplerinden Tütünspor'u ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, "En büyük hedefimiz, bizim kuşağa ve bizden sonraki kuşaklara şampiyonluklar yaşatmaktır" diyen Aksoy " Trabzon'da hafta sonu maç olur, haftanın ilk iki günü de o maç konuşulur. Eğer Trabzonspor o hafta yenilmişse sokaktakinden esnafına kadar herkesin morali bozulur. Biz artık morallerimizin bozulmasını istemiyoruz. Tek hedefimiz Trabzon'da ki düzeni oturtup mesaimizi Trabzonspor'a harcamak. Benim hep savunduğum bir şey var; 'Herkes yolcu biz hancıyız.' Bugün de yarın da Trabzon'dayız, hep Trabzon'da olacağız. Sizler maçlardan sonra dahi bizleri cadde ve sokaklarda hatta dükkanlarınızda kolaylıkla görebileceksiniz. Hatta bizleri kontrol bile edeceksiniz. Bunun için Trabzonspor Trabzon'dan yönetilmelidir sloganıyla yola çıktık" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Trabzonspor' başkan adaylığına icazetle gelmediklerine işaret eden Aksoy, "Seçimi siyasetle kazanacağımızı bilsek dahi, siyasetsiz kaybetmeyi yeğliyoruz" diyerek Trabzonspor'un ve Türkiye'deki hiçbir takımın içinde siyaset istemediklerini kaydetti. Aksoy, ekip arkadaşlarını bile seçerken devletle iş yapmayan iş adamlarını seçmeye özen gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaretin ardından Trabzonspor başkan adayı Emre Aksoy'a Tütünspor yöneticilerince el yapımı çini bir plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor