AKP Gümüşhane Milletvekiline Teşekkür

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Sayın Feramuz Üstün, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bütçesi görüşülürken futbolumuzu derinden yaralayan şike davasına değinmiş, mahkeme kararını gerekçe göstererek 2010-2011 sezonu şampiyonlu

AKP Gümüşhane Milletvekiline Teşekkür

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Sayın Feramuz Üstün, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bütçesi görüşülürken futbolumuzu derinden yaralayan şike davasına değinmiş, mahkeme kararını gerekçe göstererek 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmesi gerektiğini vurgulamıştır.

Söyleminde mahkemenin 5 maçta şike yapıldığına hükmedildiğini de hatırlatan Sayın Üstün’ün söz konusu çıkışı tüm kesimlere örnek olacak bir hassasiyet içermektedir.
 
Bu vesileyle değerli milletvekilimize tüm camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyor, hak, hukuk ve adaletin tecelli etmesin doğrultusundaki çabalarının sonuç vermesini ülkemiz adına temenni ediyoruz.
 
Saygılarımızla. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler