Aklı Şenes Erzik'de kaldı

Futbolda şike iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 3. duruşmasında iddianamenin 323. sayfasına kadar okunması tamamlandı.Duruşmaya yemek arası verildi. Bu sırada bas

Aklı Şenes Erzik'de kaldı

Futbolda şike iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 3. duruşmasında iddianamenin 323. sayfasına kadar okunması tamamlandı.

Duruşmaya yemek arası verildi. Bu sırada basın mensuplarının bulunduğu bölüme doğru gelen Aziz Yıldırım burada bir sandalyeye oturarak habercilerle sohbet etti.

Yıldırım "İddianameyi dinlediniz mi ne anladınız? Sürekli talimat verdiğimi söylüyorlardı. Tapelerde bir tane bile talimatıma rastladınız mı? Bir konuşmama rastladınız mı?" dedi. Bir basın mensubunun "Sağlığınız nasıl başkanım" sorusuna ise Yıldırım, "sağ kolum biraz sıkıntılı problem var" diye yanıt verdi. Yıldırım, ayrıca basın mensuplarına, "Şenez Erzik başkan oluyormuş. Haberiniz var mı?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler