Akhisar-Trabzon maçının hakem analizi

 Trabzonspor'un Spor Toto Süper Ligin 28.haftasında deplasmanda 7 Nisan 2013 (Pazar) günü saat 16:00'da karşılaşacağı Akhisar karşılaşmasını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.  Yıldırım'ın yardımcılıklarını Erkan kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. YILDIRIM İLE S

Akhisar-Trabzon maçının hakem analizi

 

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Ligin 28.haftasında deplasmanda 7 Nisan 2013 (Pazar) günü saat 16:00'da karşılaşacağı Akhisar karşılaşmasını hakem Bülent Yıldırım yönetecek. 
 
Yıldırım'ın yardımcılıklarını Erkan kan ve Asım Yusuf Öz yapacak.
 
YILDIRIM İLE SÜPER LİG'DE İKİNCİ KEZ
 
Yıldırım bu sezon ligin ikinci yarısında Trabzonspor kendi evinde oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasını yönetmiş ve Fenerbahçe sahadan 3-0'lık galibiyetlikle ayrılmıştı. 
 
Yıldırım Süper Lig'in dışında da Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupasın'da deplasmanda oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasını yönetmiş ve Trabzonspor penaltılarda 5-3'lük galibiyetlikle sahadan ayrılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor