Aker'de rövanş vakti

Kritik maç A Haber'den yayınlanacakZiraat Türkiye Kupası'nda bir önceki turda Kasımpaşa'yı eleyen Trabzonspor, B Grubu'ndaki ilk maçında bugün Eskişehirspor ile kozlarını paylaşacak. Bordo- mavililer, ligde sahasında 3-0 mağlup olduğu rakibini, bugün saat

Aker'de rövanş vakti

Kritik maç A Haber'den yayınlanacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda bir önceki turda Kasımpaşa'yı eleyen Trabzonspor, B Grubu'ndaki ilk maçında bugün Eskişehirspor ile kozlarını paylaşacak. Bordo- mavililer, ligde sahasında 3-0 mağlup olduğu rakibini, bugün saat 20.30'da yine Hüseyin Avni Aker Stadı'nda konuk edecek. Bu kritik mücadeleyi kupada maç yayıncılığı konusunda rekor kıran A Haber, naklen ekranlara getirecek. 
 
BAZI İSİMLER DİNLENDİRİLECEK 
 
Hakem Suat Arslanboğa'nın yöneteceği mücadele öncesinde Trabzonspor'da hafif sakatlıkları bulunan Sol Bamba, Vittek ve Soner Aydoğdu ile Onur, Serkan Balcı ve Henrique'nin dinlendirilmesi bekleniyor. Eskişehir'de ise sakat olan Sezgin ve kadro dışı kalan Burhan dışında eksik yok.
 
SÜPER LİG'DE 3-0 YENİLMİŞTİ
 
Trabzonspor üç hafta önce Süper Lig'de karşılaştığı Eskişehir'e evinde 3-0 mağlup olmuştu. Özellikle üçüncü golden sonra taraftarlar yönetimi ve takımı protesto etmiş, başkan Sadri Şener maç bitmeden stadı terk etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor