Akçay'ın yedi harikası

Trabzonspor teknik Trabzonspor Mustafa Akçay yönetiminde çıktığı 7 Avrupa maçında da 6 galibiyet alırken bir kez de berabere kaldı.Patron Akçay  yönetiminde Avrupa’da bileği bükülmeyen  Bordo mavililer aldıkları skorlarla Ülke  puanlarına önemli katkılar

Akçay'ın yedi harikası

Trabzonspor teknik Trabzonspor Mustafa Akçay yönetiminde çıktığı 7 Avrupa maçında da 6 galibiyet alırken bir kez de berabere kaldı.

Patron Akçay  yönetiminde Avrupa’da bileği bükülmeyen  Bordo mavililer aldıkları skorlarla Ülke  puanlarına önemli katkılar yaptı  

Avrupa Ligi’nde 3 ön eleme geçen Trabzonspor, adını yazdırdığı J grubu ilk maçında deplasmanda Apollon Limassol’u da Malouda ve Yusuf’un golüyle 2-1’lik skorla geçti. Bordo mavili takım böylece teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde çıktığı 7 Avrupa kupası maçında 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmedi.

Bir ilki başaran Akçay ve futbolcuları, 7 maçta rakip filelere 15 gol atarken kalesinde sadece 5 gol gördü.

ÜLKE PUANINA EN COK KATKI TRABZON’DAN

Bu sezon ülke puanına en çok katkı sağlayan takım Avrupa’da 7 maçtır bileği bükülmeyen Trabzonspor oldu. Bordo mavililer Akçay yönetiminde Avrupa’da oynadıkları 7 maçta  6 galibiyet bir beraberlikle Türkiye’ye  7,5 puan kazandırdı. Trabzonspor’un ardından 2. sırada ise 4puan toplayan Galatasaray yer aldı  3. sırada 0,5 puan toplayan Bursaspor  yer aldı. Şikeden ötürü UEFA’dan men cezası alan Fenerbahçe ve Beşiktaş ‘ın  aldıkları puanlar ülke puanına yansıtılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler