Akçay'ın imha planı

Mustafa Akçay, Perşembe günü Lazio maçı olmasına rağmen hafta başından beri Fenerbahçe’nin maç CD’lerini izledi. Yardımcılarıyla birlikte rakibin güçlü ve zayıf yönlerini belirledi.Akçay’ın bu karşılaşma öncesinde ne çok sıkıntıya sokan durum, orta sadaha

Akçay'ın imha planı

Mustafa Akçay, Perşembe günü Lazio maçı olmasına rağmen hafta başından beri Fenerbahçe’nin maç CD’lerini izledi. Yardımcılarıyla birlikte rakibin güçlü ve zayıf yönlerini belirledi.

Akçay’ın bu karşılaşma öncesinde ne çok sıkıntıya sokan durum, orta sadaha Gustavo Colman ve Soner Aydoğdu’nun sakatlıkları. Bu sezon Colman’ın oynamadığı maçlarda Aykut Akgün’e şans veren Akçay, Lazio karşısındaki kötü performansı nedeniyle öğrencisini yedek bekletmesi ve sürpriz yapıp, Abdülkadir Özdemir’i Zokora’nın yanında oynatması bekleniyor. Akçay'ın Fenerbahçe karşısındaki hücum planı ise kanatlardan rakibi vurma. Son haftaların formda ismi Yusuf Erdoğan ile Fransız yıldız Florent Malouda, Akçay’ın en önemli silahları olacak. Başarılı çalıştırıcı, bu iki oyuncusuyla yaptığı görüşmede, hangi kanattan atak yapılıyorsa ters kanattaki ismin de ceza sahası içerisine girmesini istedi.

Zokora geriye çekilecek

Fenerbahçe’nin özellikle ortadan yaptığı hücumlarda etkili olduğunu düşünen Mustafa Akçay, bu nedenle Didier Zokora’dan gerekirse stoperlerin arasına kadar girmesini istedi. Öğrencileriyle dün toplantı yapan Akçay, “Bu maçın önemini anlatmama gerek yok. Sahaya çıkın ve camianın beklentilerini yerine getirin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor