Akçay'ın gözü kulağı Zokora!

Sezon başında takımdan gönderilmesi gündemde olan Zokora, maç konusunda Mustafa Akçay ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede menajerini değiştirdiğini ve bundan sonraki süreçte sadece Trabzonspor’u düşündüğünü söyleyen Zokora'nın samimiyeti Akçay’dan geçer n

Akçay'ın gözü kulağı Zokora!

Sezon başında takımdan gönderilmesi gündemde olan Zokora, maç konusunda Mustafa Akçay ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede menajerini değiştirdiğini ve bundan sonraki süreçte sadece Trabzonspor’u düşündüğünü söyleyen Zokora'nın samimiyeti Akçay’dan geçer not aldı.

Bunun üzerine Zokora’dan sahadaki etkinliğini daha da artırmasını isteyen Mustafa Akçay, oyuncusuna, "Benim gözüm kulağım olacaksın. Tecrübelerini takıma aktarma konusunda asla tedirgin olma. Eksik gördüğün noktada müdahale etmekten çekinme" diye tam yetki verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor