Akçay;"Herkes yaptığı işe saygı duysun"

Farklı üslubu ile dikkat çeken "Filozof" lakaplı teknik direktör Mustafa Akçay, çalışmalarını yeterli bulmadığı bazı oyuncularını, "Yapmacık koşmayın, bize ihanet etmeyin" diyerek uyardı, "Güneşin altında çalışıyoruz ama amelelerde güneşin altında çalışıy

Akçay;"Herkes yaptığı işe saygı duysun"
Farklı üslubu ile dikkat çeken "Filozof" lakaplı teknik direktör Mustafa Akçay, çalışmalarını yeterli bulmadığı bazı oyuncularını, "Yapmacık koşmayın, bize ihanet etmeyin" diyerek uyardı, "Güneşin altında çalışıyoruz ama amelelerde güneşin altında çalışıyor. Ancak bizim imkanlarımız onlardan çok daha iyi. O yüzden herkes yaptığı işe saygı duysun" dedi.
 
AKÇAY: "1 VEYA 2 MEVKİYE OYUNCUYA İHTİYACIMIZ OLABİLİR"
 
Oldukça yüksek tempolu geçen antrenmanda sırasında teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Çalışma sırasında oyuncularıyla konuşan Akçay şunları söyledi:
 
"Gerçek kimliğinizi ortaya koymanıza izin vereceğim. 1 veya 2 mevkide oyuncuya ihtiyacımız var. Ancak bunu kendi içimizde de değerlendirebiliriz. Herkes başka mevkilerde denenecek, alternatif mevkileri de göreceğiz. Çalışmalar bunu ortaya koyacak. Hepiniz bizim için bir değersiniz. Beraber çalışıyorsak, herkesin herkese saygı duyması lazım. Herkes evine ekmek götürüyor. Bende. Çok kısa zamandır birlikteyiz. Ama ben size olan güvenimi yansıtacağım. Çünkü size güveniyorum. Yarın yönetimle veya kimle karşı karşıya gelirsem sizin arkanızda duracağım."
 
GÜNEŞİN ALTINDA ÇALIŞIYORUZ BELKİ AMA AMELELERDE GÜNEŞİN ALTINDA ÇALIŞIYOR !..
 
Sık sık antrenmanı keserek uyarılarını sürdüren teknik direktör oyuncularına, "Yapmacık koşmayın, bize ihanet etmeyin. Güneşin altında çalışıyoruz belki ama amelelerde güneşin altında çalışıyor. Ama bizim imkanlarımız onlardan çok daha iyi. O yüzden herkes yaptığı işe saygı duysun. Messi yetenek olarak belki bizden daha iyi olabilir. Ama akıl olarak bizden akıllı değil. Size zorluk çıkaracak rakibe saygı duyun. Ben bana zorluk çıkaran rakibin elini öperim. Bir oyuncuya inandım mı onun arkasında dururum. Diğerlerinin onu geçmesi için çok çalışması lazım" dedi, Akçay, antrenman sırasında Colman ve Volkan ile de özel olarak ilgilendi. Bordo mavililer antrenman sonrasında ise şok havuzuna girerek, ikram edilen karpuzdan yedi.
 
 
"GEÇEN SEZONKİ BAŞARISIZLIĞI UNUTTURACAK SONUÇLAR ALMAK İSTİYORUZ"
 
Teknik direktör Mustafa Akçay ile yeni tanıştıklarını da söyleyen Adrian, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
 
"Yabancısı, Türk’ü yok. Herkes bir rekabetin içerisinde. Ben yabancı olarak çok da yorum yapmak istemiyorum. Biz bir takımız. Ayrıca hocamızla daha yeni tanıştık. Dün ilk kez topla antrenman yaptık. Hocamızla başarılı olacağımıza inanıyorum. Aramızdan bir tek Halil ayrıldı. O da 7 gol atmıştı. İyi bir oyuncuydu. Ama Batuhan geldi. Belki yeni oyuncularda gelebilir. Geçen sezon ligi iyi bir yerde bitirmedik. Kupada finale kaldık ve bu bizim UEFA’ya katılmamızı sağladı. Yapmamız gereken birinci olarak UEFA’da gruplara kalmak. Daha sonra da geçen sezonki başarısızlığı unutturacak skorlar almak istiyoruz."
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler