Akçay''dan sihirli dokunuş!

 İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetimin 'sürpriz' kararıyla 1461 Trabzon'dan bordo-mavili takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcı, oynadığı üç hazırlık ve üç resmi maçta yenilgi görmedi. Akçay, hazırlık maçlarında iki galibiyet bir be

Akçay''dan sihirli dokunuş!

 İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetimin 'sürpriz' kararıyla 1461 Trabzon'dan bordo-mavili takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcı, oynadığı üç hazırlık ve üç resmi maçta yenilgi görmedi. Akçay, hazırlık maçlarında iki galibiyet bir beraberlik elde ederken, UEFA Ligi'nde ise üçte üç yaparak tam not aldı. Mustafa Akçay'ın bu başarıyı yeni transferler olmadan geçen sezon ligi 9. bitiren kadro ile elde etmesi dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon gol yollarında büyük kriz yaşayan bordo-mavili takım, Mustafa hocanın yönetiminde yeniden golcü kimliğine kavuştu.

11 GOL ATTI, SADECE 3 GOL YEDİ
Fırtına, oynadığı 6 maçta, rakip filelere 11 gol gönderdi. Kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Gol yüzdesi artarken, savunma eskiye nazaran daha sağlam bir görüntüye kavuştu.

ABDÜLKADİR UTANDIRMADI
Akçay, gözden düşen oyuncuları da parlattı. En büyük patlamayı Paulo Henrique yaptı. Geçen sezonu 5 golle bitiren Brezilyalı, bu yıl üç resmi maçta 4 gole ulaştı. 'Bitti' denilen Volkan Şen kendine geldi. Genç Aykut banko oldu. Abdülkadir ise ilk resmi maçında gol atıp, beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor