Akçay'dan Play-Off uyarısı

Mustafa Akçay bu önemli maç öncesi öğrencilerini uyardı, “Bir an önce toparlanın, Play-Off'un telafisi yok” dedi.Trabzonspor, ligin ilk haftasında Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 mağlup olurken ortaya koyduğu kötü futbolla taraftarını üzdü.Bordo-Mavililer’in ş

Akçay'dan Play-Off uyarısı

Mustafa Akçay bu önemli maç öncesi öğrencilerini uyardı, “Bir an önce toparlanın, Play-Off'un telafisi yok” dedi.

Trabzonspor, ligin ilk haftasında Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 mağlup olurken ortaya koyduğu kötü futbolla taraftarını üzdü.

Bordo-Mavililer’in şimdi tek hedefi, perşembe günü deplasmanda oynayacağı Kukesi mücadelesinden galibiyetle ayrılıp kendisini affettirmek. Yenilgiden çok kötü futbol nedeniyle kızgın olan teknik direktör Mustafa Akçay, dünkü idmanda öğrencilerine hem uyarılarda bulundu, hem de yol gösterdi. Akçay, “Maç kaybedebiliriz. Sonuçta ligde her karşılaşmayı kazanacağız diye bir şey yok. Ancak yenilirken de ortaya bir şeyler koymalıyız. Neredeyse pozisyon bulamadan maçı tamamladık” ifadelerini kullandı.  Öğrencilerinden artık Kukesi maçını düşünmelerini istedi. Deneyimli çalıştırıcı, “Kukesi maçı bizim için çok önemli. Yapılacak hatanın telafisi zor. Toparlanın, kendinize gelin. Turu geçip Avrupa Ligi’nde gruplara adımızı yazdırmalıyız. Deplasmanda Kukesi’yi yenerek kendimizi taraftarlara ve camiaya affettirelim” diye konuştu.

Yolculuk bugün

Bordo-Mavililer, FK Kukesi ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün saat 12.30’da İstanbul’dan özel uçakla Arnavutluk’un başkenti Tiran’a hareket edecek. Yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından Tiran’a ulaşacak olan Trabzonspor kafilesinde cezalı Colman dışında İstanbul’a getirilen tüm futbolcuların yer alacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor