Akçay'dan oyunculara sert uyarı!

Trabzonspor, pazar akşamı Beşiktaş karşısında aldığı 2–0’lık mağlubiyetten çok oynadığı kötü futboluyla dikkati çekerken teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularını sert bir dille uyardı.Ligin ilk haftasında aldığı mağlubiyet, bordo mavili takımın perşemb

Akçay'dan oyunculara sert uyarı!

Trabzonspor, pazar akşamı Beşiktaş karşısında aldığı 2–0’lık mağlubiyetten çok oynadığı kötü futboluyla dikkati çekerken teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularını sert bir dille uyardı.

Ligin ilk haftasında aldığı mağlubiyet, bordo mavili takımın perşembe günü UEFA Avrupa Ligi play off turunda deplasmanda oynayacağı FK Kukesi maçı için morallerin bozulmasına da yol açtı. Beşiktaş maçında mağlubiyetten çok Volkan–Malouda tartışması, Colman’ın agresifliği ve oynanan kötü futbol, teknik heyetin canını sıktı.

Bugüne kadar Trabzonspor’un başında çıktığı 4 resmi maçı da kazandıktan sonra Beşiktaş maçıyla ilk mağlubiyeti tadan teknik direktör Akçay, oyuncularınının dikkatini çekerken Beşiktaş maçının unutulmasını FK Kukesi ile oynayacakları maça odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor