Akçay'dan futbolcularına rehavet uyarısı!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilme mücadelesi veren Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Dinamo Minsk ile perşembe günü oynayacakları rövanş karşılaşması için oyuncularına uyarılarda bulundu. Deplasmanda oynadıkları ilk maçta sahadan 1

Akçay'dan futbolcularına rehavet uyarısı!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilme mücadelesi veren Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Dinamo Minsk ile perşembe günü oynayacakları rövanş karşılaşması için oyuncularına uyarılarda bulundu. Deplasmanda oynadıkları ilk maçta sahadan 1-0 galip ayrılmalarına rağmen kalelerinde önemli tehlikeler atlattıklarını anımsatan Akçay, ikinci maçta daha dikkatli olmak zorunda olduklarını vurguladı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Karşımızdakinin ofansif yönü güçlü bir takım olduğunu gördük. Tehlikeli pozisyonlar buldular. İkinci maçta aynı pozisyonları vermemeliyiz. Sahamızda oynayacağımız ikinci maçta aynı fırsatları onlara vermemeliyiz. Aksi takdirde istemediğimiz bir sonuçla karşılaşabiliriz. Dikkatli olmalıyız" dedi.

İLK MAÇTA RAKİBİMİZİ TANIDIK
Minsk'in istatistiğine baktıklarında deplasman galibiyetlerinin fazla olduğunu hatırlatan Akçay, "İlk maçta rakibimizi tanıdık. 1-0'lık skor avantaj olabilir ancak ilk maçta analiz ettiğimiz rakibimizi sahamızda daha çok dikkate almamız gerek" şeklindeki sözlerle oyuncularının motivasyonunu artırmaya çalışıyor. Akçay, ayrıca futbolcularına ilk maçta saha içerisinde gösterdikleri yardımlaşma örneğinden de memnun olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor