Akçay'dan ekibine transfer!

Trabzonspor'da yaşanan değişimin ardından Mustafa Akçay da kendi ekibini tamamlamak üzere.Sezonun bitmesiyle İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında gelen yeni yönetim ilk olarak teknik heyette değişikliğe giderek Mustafa Akçay'ı teknik direktörlüğe getirdi.

Akçay'dan ekibine transfer!

Trabzonspor'da yaşanan değişimin ardından Mustafa Akçay da kendi ekibini tamamlamak üzere.

Sezonun bitmesiyle İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında gelen yeni yönetim ilk olarak teknik heyette değişikliğe giderek Mustafa Akçay'ı teknik direktörlüğe getirdi. Tolunay Kafkas'tan görevi devralan Akçay vakit kaybetmeden kendi ekibini kurma çalışmalarına başladı.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Akçay takımın kondisyonerliği için çareyi Almanya'da buldu. Trabzonspor, Hoffenheim takımının Alman kondisyoneri Yannick Obenauer ile anlaşmaya vardı.  Yannick Obenauer bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

yann.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler