Akçay'dan Colman'a sert uyarı!

 Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay’ın maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’a soyunma odasında sert bir uyarıda bulunduğu öğrenildi.Akçay’ın Colman’ı, "Performansından memnunum ancak bu tip krit

Akçay'dan Colman'a sert uyarı!

 Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay’ın maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’a soyunma odasında sert bir uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Akçay’ın Colman’ı, "Performansından memnunum ancak bu tip kritik maçlarda bu tir fevri davranışlar bizi çok zora sokar, bir dahaki sefer daha profesyonel davranmalısın" diyerek oyuncusunu daha dikkatli olması konusunda uyardığı öğrenildi.

Bu arada Teknik direktör Akçay’ın Trabzon’da oynanacak olan rövanş karşılaşmasında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Colman’ın yerine Abdülkadir’e şans tanıması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor