Akçay'dan Beşiktaş'a farklı 11!

Lig'in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Trabzonspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Milli takım kamplarında bulunan Abdulkadir, Adrian, Aykut Demir, Soner ve Bamba'nın yokluğunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor tam takım

Akçay'dan Beşiktaş'a farklı 11!

Lig'in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Trabzonspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milli takım kamplarında bulunan Abdulkadir, Adrian, Aykut Demir, Soner ve Bamba'nın yokluğunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor tam takım halindeki ilk çalışmasını perşembe günü yapabilecek.

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın Avrupa Ligi 2. ve 3. turlarında sahaya sürdüğü 11'den farklı bir 11'le Beşiktaş karşısına çıkmaya hazırlandığı ve bu konudaki çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Celutska'nın ingitere'ye transferinin gerçekleşmesinin ardından savunmanın soluna olcan'ı çekmeyi planlayan Akçay'ın bu oyuncunun önünde ise yeni transfer Malouda'ya yer vermesi bekleniyor...

Dinamo Minsk maçlarındaki performansı eleştiri alan genç futbolcu Zeki Yavru ise yedek kulübesine çekilecek. Bosingwa'nın lisans sorunu halledilmesi halinde bu oyuncu ilk kez Trabzonspor forması giymiş olacak.

Beşiktaş maçına da forvette Henrique ile sahaya çıkmaya hazırlanan Mustafa Akçay Minsk maçında kaçırdığı goller sonrası bu oyuncuyla yakından ilgilenmeye başladı.

Son zamanlarda yeni bir santraforun gündemde olmasından da etkilendiğini hocasına söyleyen Henrique'yle görüşen Mustafa Akçay'ın, "bunları düşünmenin zamanı değil. Lig başlıyor ve sen benim forvetimsin. Toparlan ve kendini futbola ver" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor