Akçay Volkan'a sahip çıktı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 2-1 kazandıkları Rizespor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.Karşılaşmayı değerlendiren ve kötü oynadıklarını belirten Akçay, "Müsabakaya iyi başladık ancak maç içerisinde kabul edemeyeceğimiz şey

Akçay Volkan'a sahip çıktı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 2-1 kazandıkları Rizespor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren ve kötü oynadıklarını belirten Akçay, "Müsabakaya iyi başladık ancak maç içerisinde kabul edemeyeceğimiz şeyler yaşandı. Genel itibariyle bugün kötü oynama hakkımızı kullandık." ifadelerini kullandı.

"VOLKAN'I 15 DAKİKA ALKIŞLADIK"

Volkan Şen'in tribünlerden gelen tepkiler sonrasında soyunma odasına gitmesini de yorumlayan teknik adam, "Volkan'ın sahada yaşadığı sorun aile içi bir problemdir. Unutulmamalıdır ki, gülü seven dikenine katlanır. Bir Trabzonsporlu taraftarın yaptığı tüm taraftarlara mal edilemez.  Eleştirebiliriz, "Yuh" diyebilirsin, Volkan kötü oynadı diyebilirsin. Küfür çaresiz, kaba insana yakışır; Trabzonlu'ya yakışmaz. Volkan şu anda çok iyi. Volkan'ı soyunma odasında 15 dakika hep beraber alkışladık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor