Akçay " Serimiz Sürecek"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadale eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, sahalarında oynadıkları Mardinspor maçını çok gol pozisyonu harcamalarına karşın 1-0 kazanmayı başardıklarını söyledi. Akçay, yaptığı açıklamada, Mardinspor'un

Akçay " Serimiz Sürecek"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadale eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, sahalarında oynadıkları Mardinspor maçını çok gol pozisyonu harcamalarına karşın 1-0 kazanmayı başardıklarını söyledi.

Akçay, yaptığı açıklamada, Mardinspor'un ligin alt sırasında yer alan bir ekip olduğunu belirterek, "Hem bu hem de rakibin yedek Oyuncusunun dahi bulunmaması sebebiyle konsantresi en zor olan bir müsabaka önümüzde duruyordu. Türk Oyuncusunun bu tip maçlara bakış açısı işimizi biraz daha zorlaştırıyordu. Buna rağmen müsabakada Oyuncularımız bir çok gol pozisyonu ürettiler. Bu pozisyonları harcamamıza karşın maçı 1-0 kazanmayı başardık" dedi.

Bu tip maçların çok zor olduğunu ifade eden Akçay, "Biz de bu engeli aşmayı başardık. Oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ederken daha iyi olmamızın gerektiğinin de farkındayız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor