Akçay; "Şavaşan formayı kapar"

Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay, Davraz kampı öncesi oyuncularına mesaj yolladı, oyuncularından verdiği programı uygulamalarını istedi. "Kampa antrenmanlı gelin. Savaşan formayı kapar" diyen Akçay'ın özellikle geçtiğimiz sezon fazla forma şansı

Akçay; "Şavaşan formayı kapar"
Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay, Davraz kampı öncesi oyuncularına mesaj yolladı, oyuncularından verdiği programı uygulamalarını istedi.
 
"Kampa antrenmanlı gelin. Savaşan formayı kapar" diyen Akçay'ın özellikle geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamadığı için kırgın olan oyuncularla temas halinde olduğu ve bu oyuncuları kazanmak için çaba sarf edeceği öğrenildi. Davraz'a 35 futbolcuyla gidecek olan Trabzonspor'un kamp sonunda bu sayıyı 25'e indirmesi bekleniyor. Özellikle yabancı oyuncuların kampa geç katılması durumunda bordo mavili kulübün noter tespiti ile gerekli cezai işlemleri uygulamakta da kararlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor