Akçay: Oyuncularımı harcatmam!

İtalya'nın Lazio takımıyla maçına son dakikalarında yediği 2 golle 3-3 berabere kalmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nun liderliğini sürdüren Trabzonspor, gözünü pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına çevrildi."LAZİO GERİDE KALDI"Teknik

Akçay: Oyuncularımı harcatmam!

İtalya'nın Lazio takımıyla maçına son dakikalarında yediği 2 golle 3-3 berabere kalmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nun liderliğini sürdüren Trabzonspor, gözünü pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına çevrildi.

"LAZİO GERİDE KALDI"

Teknik direktör Mustafa Akçay, kaybedilen 2 puan nedeniyle morali bozuk olan oyuncularını uyardı, "Lazio maçının ilk yarısında oynadığımız oyunu 90 dakikaya yaydığımız taktirde yenemeyeceğimiz takım yok. Gücümüzü gösterdiğimizi düşünüyorum. O yüzden Lazio’yu unutun ve Fenerbahçe maçına odaklanın" dedi. Soyunma odasında kaybettikleri 3 puanın hüznünün yaşandığı farkeden Mustafa Akçay, şunları söyledi:

AKÇAY: "FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Kaldırın başınızı, Fenerbahçe maçı bizim ve tüm Trabzonspor camiası için çok önemli. Gereken cevabı orada verin. Kendinizi Fenerbahçe maçına hazırlayın."

Trabzonsporlu yöneticiler de Lazio maçında son dakikalarda kaçan galibiyete rağmen takıma tam destek verdi. Yöneticilerin İstanbul’daki maçta da takımı yalnız bırakmama kararı aldığı bildirildi.

"OYUNCULARIMI HARCATMAM"

Bu arada Mustafa Akçay, Lazio maçında oyuna sonradan giren 2 oyuncusu Alanzinho ve Aykut Akgün’ün performansları nedeniyle yoğun şekilde eleştirilmesi üzerine 2 oyuncusuna sahip çıktı. Oyuncularının iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe etmeyeceğini söyleyen Mustafa Akçay, "Oyuncularım sahaya takıma katkı vermek için çıktı. Belki beklenen katkıyı veremediler ama ben iyi niyetlerinden kesinlikle şüphe etmem, ettirmem" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor