Akçay: ''Onlar Aslan ise biz de Tilkiyiz(!)''

Yarın akşam deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı için karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon'da teknik direktör Mustafa Akçay, Galatasaray Takımı'nın aslan olduğunu ama kendilerininde tilki olduğunu söyledi.Türk Telekom Arena Stadı'nda yarın Gal

Akçay: ''Onlar Aslan ise biz de Tilkiyiz(!)''

Yarın akşam deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı için karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon'da teknik direktör Mustafa Akçay, Galatasaray Takımı'nın aslan olduğunu ama kendilerininde tilki olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena Stadı'nda yarın Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı için karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon bugün öğleden sonra İstanbul'a geldi. 
 
Atatürk Havaalanın'da açıklamalarda 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Galatasaray ile zor bir karşılaşma yapacaklarını belirtti. Akçay, şunları söyledi: 
 
"Zor bir maç elbette. Bize karşı her türlü argümanlarla donanmış bir takım Galatasaray. Oyuncu açısından da alternatifleri bol bir takım. Kendi sahasında olması ve kendi taraftarının önünde oynayacak olması da onlara avantaj sağlayacak. Ama biz de bir ekolün temsilcisi olarak sahaya çıkıp mücadelemizi sürdüreceğiz. Galatasaray kağıt üzerinde çok favori ama biz elimizden geleni yapıp rakibimizi tırmalayacağız. Onlar aslan ise biz de tilkiyiz. Peyniri karganın ağzından çalmaya çalışacağız. Asla kolay teslim olmayacağız" şeklinde konuştu. 
 
Galatasaray'ın son günlerde yaşadığı yoğun Tempo sizin için bir avantaj olur mu? sorusuna Akçay, "Yok asla böyle düşünmüyorum. Çünkü; Galatasaray'ın alternatif oyuncu sayısı çok fazla hatta yarın bu oyuncular ile çıkar mı bilinmez. Ama Galatasaray takımının bu şekilde yapacağı rotasyon hiç de zor değil. Yedek oyuncular ile çıkması bile bize avantaj sağlamıyor adı üzerinde Galatasaray. Biz kolay teslim olmamak için her türlü mücadeleyi yapacağız" diye cevap verdi. 
 
PTT 1. Lig'in iddialı takımlarından biri olan 1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Belediye Vanspor'u 4-1 yendikten sonra, 3. turda normal süresi 2 - 2 berabere biten maçta Kızılcahamamspor'u uzatmalarda attığı golle 3 - 2 mağlup etti ve üst tura yükseldi. Karadeniz ekibi, 4. turda ise normal süresi ve uzatma bölümü golsüz biten karşılaşmada Adanaspor'u penaltı atışlarıyla 4 - 2 üstünlük sağlayarak 5. tura adını yazdırmıştı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor