Akçay o ismi kadroda istiyor!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Paraguaylı forvet oyuncusu Lucas Barrios’u kadroda görmeyi çok istiyor. Bordo mavili yönetim ise, maddi anlaşmazlıkları giderip oyuncunun transferine bir an önce son noktayı koymak için çaba harcıyor. Trabzonspo

Akçay o ismi kadroda istiyor!
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Paraguaylı forvet oyuncusu Lucas Barrios’u kadroda görmeyi çok istiyor. Bordo mavili yönetim ise, maddi anlaşmazlıkları giderip oyuncunun transferine bir an önce son noktayı koymak için çaba harcıyor.
 
Trabzonspor’da forvet mevkiine takviyeye ihtiyaç duyduğunu Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman aracılığıyla yönetime ileten teknik direktör Mustafa Akçay, hücum hattını yeniden şekillendirmeyi planlıyor.
 
Malouda’yı lig başlayana kadar takıma adapte etmeye çalışacak olan Akçay’ın, Paulo Henrique’nin performansından memnun olduğu ancak Lucas Barrios’u da kadroda görmek istediği öğrenildi. Akçay’ın yönetime aradığı forvetin özelliklerini sunduğu, yönetimin de Barrios dışında, Solomon Kalou ve ismini sakladığı yabancı bir forvet oyuncusuyla temaslarını sürdürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler