Akçay ne yapacak?

Taraftarlar forvet transferi yapmayan yönetimi eleştiriyor, teknik direktör Mustafa Akçay da oyuncu tercihleri nedeniyle tepkilere hedef oluyor.UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen ve oynadığı 6 maçın 5'ini kazanarak gruplara kalma başarısı gösteren Tra

Akçay ne yapacak?

Taraftarlar forvet transferi yapmayan yönetimi eleştiriyor, teknik direktör Mustafa Akçay da oyuncu tercihleri nedeniyle tepkilere hedef oluyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen ve oynadığı 6 maçın 5'ini kazanarak gruplara kalma başarısı gösteren Trabzonspor ligde hayal kırıklığı yaratıyor. Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a mağlup olan, ardından Çaykur Rizespor'u güçlükle mağlup eden bordo - mavililer, Aksihar Belediyespor deplasmanında aldığı 3-0 mağlubiyetle taraftarlarına büyük şok yaşattı. Bordo - mavili taraftarlar, maçın ardından beklenen forvet transferini henüz gerçekleştirmeyen yönetim kurulunu sert bir dille eleştirirken, teknik direktör Mustafa Akçay'ın da oyuncu tercihleri tepki aldı. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın lige verilen arada kadroda önemli değişikliklere gitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor