Akçay "Mücadeleden memnunum"

Mustaf Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu. Akçay şu ifadeleri kullandı;"Öncelikler rakibi kutluyorum son 20 dakikada disiplinden uzaklatık onun dışında mücadeleden memnunum. Skor aleyhimize gözüksede bundan çıkaracağımız dersler var. Biz her kayıp

Akçay "Mücadeleden memnunum"

Mustaf Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu. Akçay şu ifadeleri kullandı;

"Öncelikler rakibi kutluyorum son 20 dakikada disiplinden uzaklatık onun dışında mücadeleden memnunum. Skor aleyhimize gözüksede bundan çıkaracağımız dersler var. Biz her kayıptan bir yarar çıkarmak zorundayız. Maçı kaybettik dersler var ancak arzumuz ve isteğimiz iyiydi. Bundan sonra yine devreye gireceğiz ve istenilen Trabzonspor'u gösterceğiz. Önümüzde bir de ara var bunu değerlendireceğiz. Adrian'ın tavrı futbolcu psikolojisi bunları konuşacağız anlatacağız. Bir tavır gösterebilirler eğitici konuşmalarımız olacak. Hırslanması ve oynamak istemesi güzel bir durum. Belli bir yönlendirmeden sonra yine devam edilebilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler