Akçay maçın ardından neler söyledi?

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, bordo-mavili takımın sahada bir duruş sergilediğini s

Akçay maçın ardından neler söyledi?

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, bordo-mavili takımın sahada bir duruş sergilediğini söyledi.

Trabzonspor'un daha iyi olabilmesi için 3-4 haftaya daha ihtiyacı olduğunu vurgulayan Akçay, "Sahada duruşumuz iyiydi, kötü sayılmaz. Beşiktaş da 75'e kadar sakin oynadı ama saha ve seyirci avantajını iyi kullandı. Gollerde bireysel hataların olması, bizi biraz daha çalışmaya zorlayacak. En azından sahada bir duruşumuz vardı. Artık bu maç geride kaldı, kafamızı boşaltmalıyız. Bence iyi olacağız. İşbirliğiyle beraber daha iyi bir takım olacağız, bazı oyuncular gelecek, bazı oyuncular gidecek. 3-4 haftamız daha var, bu süreyi çok iyi kullanacağız." dedi.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini de ifade eden Akçay, "Transfer yapacağız ancak gelecek olan yabancı futbolcunun kumaşı bize uygun olmalı. Bu konuda da bir araştırma içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor