Akçay" Kupada da iddialıyız"

Ziraat Türkiye Kupası grup kuraları çekildi 1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay Ziraat Türkiye Kupasında kuralardan memnun olduklarını ifade ederek” Oyuncularımızın gelişimine olumlu katkılar yapacak maçlar oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupasında 8

Akçay" Kupada da iddialıyız"

Ziraat Türkiye Kupası grup kuraları çekildi 1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay Ziraat Türkiye Kupasında kuralardan memnun olduklarını ifade ederek” Oyuncularımızın gelişimine olumlu katkılar yapacak maçlar oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupasında 8 takım kaldı.Hepsi birbirinden güçlü ekipler.

"Gruplarda zaten çok güçlü takımlar var. Yıllardır camia olarak rekabet ettiğimiz bir kulüple de aynı grupta olmak ayrı bir keyif. Mücadele edeceğiz, ekolümüze ve toplumumuza hizmet edeceğiz.

Artık bütün takımların bize karşı daha dikkatli oynayacağını düşünüyorum. Bursaspor ortak akılla oynuyor. Sivasspor kendi sahasında güçlü. Fenerbahçe'nin yapısını da zaten biliyoruz. Galatasaray'ı eledik diye ayaklarımız yeden kesilmeyecek.  Aynı ciddiyet içinde kupada ki mücadelemiz sürecek. 1461 Trabzon tüm rakiplerine saygı duyar” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor