Akçay "İyi mücadele ettik"

Mustafa Reşit Akçay Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşmanın sonunda yaptığı açıklamada galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “İlk yarı başka bir durumda göründük. İkinci yarıda daha farklıydık. Çabuk oyunu geciktirdik. Ağırdık

Akçay "İyi mücadele ettik"

Mustafa Reşit Akçay Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşmanın sonunda yaptığı açıklamada galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “İlk yarı başka bir durumda göründük. İkinci yarıda daha farklıydık. Çabuk oyunu geciktirdik. Ağırdık. Kompakt yapıda ve sahadaki kaymalarda iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Mücadele iyi sayılabilir. Üç puan var ancak iyi bir futbol olduğunu söyleyemeyiz. Kazandığımız için mutluyuz. Burada uzun süredir kazanamamış olmanın stresi vardı. Camiamıza ve başkanımıza hayırlı olsun.

Akçay golü attıktan sonra Henrique'yi oyundan alması ile ilgili sorulan soru üzerine  Gol atan Henrique’yi oyundan çıkardık. Planımızda değişiklik yapamazdık. Orta sahada bir güç takviyesine ihtiyacımız vardı. Güvenliğimizi biraz daha ön plana çıkarmak adına değişikliği yaptık” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor