Akçay için isim değil cisim önemli(!)

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, hiçbir zaman futbolcunun ismine bakmadığını belirtti, "Kendini gösteren, beni iyi olduğuna inandıran oynar" dedi.Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçı

Akçay için isim değil cisim önemli(!)

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, hiçbir zaman futbolcunun ismine bakmadığını belirtti, "Kendini gösteren, beni iyi olduğuna inandıran oynar" dedi.

Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmayı amaçladıklarını söyledri. UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları 4 maçta da iilk 11’i fazla bozmayan ancak yaptığı oyuncu değişikliklerinde farklı isimlere şans tanıyan Akçay, yedek kalan futbolculardan küsmemeleri istedi. Hiçbir zaman isimlere takılı kalmadığını belirten Mustafa Akçay, şöyle konuştu:

"Hiçbir zaman bir oyuncumun ön plana çıkmasını istemem. Bu bir takım oyunu ve herkes takım için oynamalı. Yedek kalanlar asla küsmemeli. Herkes her an oynamaya hazır omalı. Kendini gösteren, beni iyi olduğuna inandıran oynar. Uzun bir maratondayız ve herkese ihtiyacımız olacak. Futbolcularım da morallerini yüksek tutmalı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor