Akçay fikstürü değerlendirdi

Yeni sezon fikstürünü değerlendiren Mustafa Akçay Haber61.net’e konuştu. "Fikstür avantajı ve dezavantajından futbolda bahsetmek doğru değildir. Bütün rakiplerimize saygı göstererek ve onlara aynı değerde önemseyerek oynayacağız. Lige hazırlanmış durumday

Akçay fikstürü değerlendirdi

Yeni sezon fikstürünü değerlendiren Mustafa Akçay Haber61.net’e konuştu.

 

"Fikstür avantajı ve dezavantajından futbolda bahsetmek doğru değildir. Bütün rakiplerimize saygı göstererek ve onlara aynı değerde önemseyerek oynayacağız. Lige hazırlanmış durumdayız oynarken de bu hedef ile oynayacağız. Bu sezon takımımızın misyonunu sürdürebilmesi ve devamlılığı sağlayabilmesi için bu ligin misafiri olamayacağımızı göstermeliyiz. Bu ligde kalıcı olacağız. Takım anlayışını ilk etapta yerleştirerek geçen sezon ki başarımızı sürdüreceğiz. Bizim bu sezon ki ilk hedefimiz ligde kalıcı olmak bu süre içinde de Trabzonspor’a ve Türk futboluna futbolcu  yetiştirme misyonunda devam ettireceğiz.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay” Trabzonspor A takımından 1461 Trabzon’a daha oyuncu gelmeyeceğini belirtti.

TFF yabancı sınırı ile ilgili statüde bir değişiklik yaptı.

                           

"Yaş sınırının kaldırılması pek bir şey ifade etmiyor. Yabancıların sayılarıyla oynamak önemli yaşlarıyla değil. Yabancıların sayılarını azaltmak önemli değil önemli olan yabancıların kalitelerini arttırmak. Buna kafa yormalıyız bu felsefe ile hareket etmeliyiz. Kendi oyuncularımızı da yarışa gelecek düzeye getirip aynı felsefe ile hareket etmeliyiz. Statü değişti karşımıza çıkanda bu. Buna göre önlemlerimizi de alacağız" dedi.

 

Takıma denenmeye gelen yabancı oyuncular için ise Mustafa Akçay "Dikkatimizi çeken bazı oyuncular oldu. Ancak kadromuza katmadık. Bu oyuncular içerisinde yer alan üç oyuncuyu yakın takibe aldık. Bu oyuncuların tüm bilgileri elimizde. Bu oyuncuları bir yıl daha oynadıkları takım da takip edeceğiz. Gösterdikleri gelişimlere göre de bu oyuncuları kadromuza katabiliriz." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor