Akçay, "Ezberleri bozduk"

 1461 Trabzon evinde oynadığı Urfaspor’u bir golle devirdi.Akçaabat Fatih ilçe stadında oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Mustafa Reşit Akçay,“Genelde büyük müsabakalar sonrası ardından oynana oyunlar hep süpeküle edilmiştir. Fenerbahçe gal

Akçay, "Ezberleri bozduk"

 1461 Trabzon evinde oynadığı Urfaspor’u bir golle devirdi.

Akçaabat Fatih ilçe stadında oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Mustafa Reşit Akçay,“Genelde büyük müsabakalar sonrası ardından oynana oyunlar hep süpeküle edilmiştir. 

Fenerbahçe galibiyetinden sonra  böyle bir galibiyet alarak bazı ezberleri bozduğumuzu gösterdik. Bu maçın hem 3 puanlık kazancı var. Hem de bizi üst sıradaki takımlara yaklaştırdı. Üçüncü kazanç ta ezberleri bozmuş olmamız nedeniyle kazançlı bir maç oldu.”dedi.  

Akçay, Ankaragücü maçının kolay olmayacağını belirterek “Ankaragücü bence en zor  oynayacağımız maçlardan biri olacak. Kendine özgüven olan yüksek, yetenekli oyuncuları içinde barındıran, aç kendini ifade etmeye çok istekli oyunculara karşı oynayacağız. İşimizin çok zor olduğunu ve en zor müsabaka olarak onu görüyorum. Umarım kazançlı döneriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor