"Akçay çok hırslı bir teknik adam"

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Olcan, sezon başları kamplarının her zaman yorucu geçtiğini de belirterek, şöyle konuştu: “Buna alışmamız lazım. UEFA kupasında ön eleme oynayacağız. Bizim için çok öne

"Akçay çok hırslı bir teknik adam"
Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.
 
Olcan, sezon başları kamplarının her zaman yorucu geçtiğini de belirterek, şöyle konuştu: “Buna alışmamız lazım. UEFA kupasında ön eleme oynayacağız. Bizim için çok önemli bir maç. Çünkü sezona nasıl başlarsak o şekilde devam eder. Bu maçları kazanıp lige de en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Mustafa hocanın da dediği gibi yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Güzel ve zevkli antrenmanlar oluyor. Yorulduğumuz zaman emeklerimizin karşılığını da alırız. Çok az bir zaman kaldı. En iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.”
 
Rakiplerin yaptığı transferlerin kendileri için önemli olmadığını da ifade eden Olcan, “Onların değil bizim ne yaptığımız önemli. 1461 Trabzon’dan gelen arkadaşlarımız ve Batuhan bize tabi ki katkı sağlayacaktır. Bizler kaliteli futbolcularız ve Türkiye’nin 4 büyük kulübünden bir tanesiyiz. Her zaman şampiyonluk yarışında iddiamız var, her zaman da öyle olacak. Onların da katkısıyla, yeni gelecek olan arkadaşlarımızın da katkısıyla takımı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve takımı en iyi yerlere getireceğiz.”
 
 
Bu sezon çok daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını da vurgulayan Olcan, “Geçen sezon bazı sıkıntılar yaşamıştım. Sakatlık olsun, ailevi nedenlerden dolayı olsun. Bu sene kendimi sadece futbola adamış durumdayım. Futbolla yatıp, futbolla kalkıyoruz. Yaptığımız kampta bu ortamı kolaylaştırıyor. Şu an için her şey olumlu, her şey çok güzel. Lig ne getirir bilinmez ama performansımı en iyi şekilde ortaya koymak istiyorum.” dedi.
 
Olcan, eski oda arkadaşı Serkan Balcı’nın takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Serkan Balcı ve Halil Altıntop ile inanılmaz bir iletişim vardı. Ben bir takım arkadaşı değil abi kazandım onlarla. Şimdi Zeki Yavru ile kalıyorum. İnşallah ona bir şeyler kazandırabilirim. Onu da çok seviyorum. İnşallah onun için hayırlı olur.”
 
Sapara’nın sakatlığına çok üzüldüklerini de ifade eden Olcan, şöyle konuştu: “Sapara adına inanılmaz derecede üzgünüz, tüm takım üzgün. Bize inanılmaz katkı yapabilecek bir oyuncuydu. Milli takım futbolcusu. En kısa zamanda iyileşip sahalara dönmesini istiyoruz.”
 
Olcan, Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın çok hırslı bir teknik adam olduğunu da ifade ederek, “Bizim hocamızdan fazla bir beklentimiz yok ancak onun bizden beklentisi bizden fazla. Çok istekli ve çok arzulu bir hoca ile çalışıyoruz. Zaten bunu antrenmanlarda bize yansıtıyor. Trabzon insanındaki hırs, istek ve arzu hepsi ondan mevcut. Antrenmanlarda bir dakika olsun yerinde durmuyor. Sanki bizimle çalışıyormuş gibi her dakika antrenmanın içerisinde. Buda bizi olumlu ve pozitif yönde etkiliyor.” diye konuştu.
 
Taraftarlardan destek beklediklerini de vurgulayan Olcan, açıklamalarını şöyle tamamladı: “Taraftarlarımızın her zaman bizi desteklemelerini istiyoruz. Bizlerde onların desteklerine karşılık vermeliyiz. İnişli çıkışlı bir grafiğimiz olabiliyor, forma düşüklüğü ve puan sıralamasında kötü yerde olabiliyoruz. Onlar hiçbir zaman bizden desteklerini eksik etmesinler. Geçen sene oldukça kötü olmamıza rağmen dolu tribünler önünde oynamıştık. Bizi hiç yalnız bırakmamıştı taraftarlarımız. Şimdi UEFA’da bir maç oynayacağız, buda bizim için önemli. Hedefler arttıkça başarı da gelir. Taraftarlarımızın da desteğiyle Trabzonspor’u en iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor