Akçay Bursaspor maçını değerlendirdi

1461 Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Ziraat Türkiye Kupası'nda golsüz sona eren Bursaspor karşılaşması sonrası basın toplantısında maçı değerlendirdi.Akçay, galibiyeti hak edecek bir oyun sergilediklerini ancak golü bulamadıklarını belirterek "

Akçay Bursaspor maçını değerlendirdi

1461 Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Ziraat Türkiye Kupası'nda golsüz sona eren Bursaspor karşılaşması sonrası basın toplantısında maçı değerlendirdi.

Akçay, galibiyeti hak edecek bir oyun sergilediklerini ancak golü bulamadıklarını belirterek "Kupada belirleyici takım olduk. Rakibimiz kadar pozisyon yakaladık. Ancak golü bulamadık. Takım olarak iyi oynadık. Biz iyi bir takımız." dedi.

Akçay hafta içi Rizespor'a gönderilen Sercan ve Eren için ise şu ifadeleri kullandı;

"Büyük camialarda normal bir durumdur bu. Trabzonspor'a oyuncu yetiştiremezsek onları düşünerek başka takımlara vermeliyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor