Akçay: "Bu gruptan çıkarız"

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara 2-1'lik Apollon Limassol galibiyeti ile başlayan Trabzonspor'da yüzler gülüyor.Maç sonu Mustafa Reşit Akçay  yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "Karamboller dışında sahanın hakimiydik. Bazen her şeyini ortaya koyan

Akçay: "Bu gruptan çıkarız"

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara 2-1'lik Apollon Limassol galibiyeti ile başlayan Trabzonspor'da yüzler gülüyor.

Maç sonu Mustafa Reşit Akçay  yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "Karamboller dışında sahanın hakimiydik. Bazen her şeyini ortaya koyan takımların kalesinde karamboller oluşabiliyor. Maçın başından sonuna kadar olayı kontrol ettik ve maçı istedik. Disiplin olarak da iyiydik. Üçüncü bölgede topun bizde kalmayışı zaman zaman sorun olsa da kazandığımız için çok mutluyuz. Ülkemize hayırlı olsun."

Reşit Akçay, gruptaki şanslarıyla ilgili olarak, "Biz bu gruptan çıkarız diye her zaman düşünüyorduk. Hiçbir müsabaka oynanmadan kazanılmıyor. Rakiplere saygı duyarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu gruptan çıkabiliriz diye düşünüyorum ama futbol bu, her türlü neticesi olan bir oyun. Onun için seviliyor. Sürprizler oluyor, umarım bu sürprizler bizden uzak olur." dedi.

Galibiyet golünü getiren genç futbolcu Yusuf Erdoğan içinse Akçay, "Biz genç oyuncuların kazanımı ile ilgili felsefemizi sürdüreceğiz. Her şeyden önce karakter gelir. Karakteriniz varsa her şeyi 000 koyarak milyon elde edebilirsiniz, karakter olmazsa orada hiçbir şey ilerlemez." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor