Akçay avantaj peşinde!

Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay Dinamo Minsk maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu, özellikle Derry City maçındaki gibi basit hatalar yapmamalarını istedi. Akçay, "Deplasmanda avantaj yakalamalıyız" dedi.Bordo mavililerin deplasmanda oyna

Akçay avantaj peşinde!

Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay Dinamo Minsk maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu, özellikle Derry City maçındaki gibi basit hatalar yapmamalarını istedi. Akçay, "Deplasmanda avantaj yakalamalıyız" dedi.

Bordo mavililerin deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Dinamo Minsk karşısında avantaj yakalamak istiyor. Derry City ile oynanan maçta yapılan basit hatalardan dolayı hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda sert uyarılarda bulunan teknik direktör Mustaf Akçay, futbolcularına Minsk'in güçlü bir ekip olduğunu hatırlattı, "Biz elbette daha güçlüyüz ama rakibi aslya hafife almamalıyız. Derry City maçı bu açıdan bizim için iyi bir uyarı oldu. Basit hata istemiyorum. Gol yiyeceksek de bu zor bir gol olmalı" diyerek avantaj yakalamalarının önemine işaret etti. Akçay’ın Minsk maçında Derry City maçındaki 11’inden çok fazla değişik yapması beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler