Akçay: Anlayış bekliyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ve futbolculardan Mustafa Yumlu ile Jose Bosingwa, Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.Akçay, önemli bir dönemeçte, önemli bir müsabakayı geride bıraktıkla

Akçay: Anlayış bekliyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ve futbolculardan Mustafa Yumlu ile Jose Bosingwa, Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Akçay, önemli bir dönemeçte, önemli bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirterek, 'Seri maçların peş peşe olduğu bir döneme girdik. Maçın başlangıcındaki bazı sıkıntıları göz ardı edersek maçın başından sonuna kadar oyunu forse eden, rakip alana hızlı ve çabuk çıkabilen bir görüntü verdik. Üçlü serinin birinci müsabakasını geride bıraktık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Sonuçta puan almak çok önemlidir. Bizde önemli olan üç puanı aldık. Sadece bazı oyun güzelliklerine ve hareketlerin estetik olmasına takılmamak lazım. Puan almak çok önemlidir' dedi.

'TEPEDEKİ TAKIMLARLA PUAN FARKINI AÇMADAN KAZANMAYI SÜRDÜRDÜK'

Akçay, ilerleyen dönemlerde düşündükleri oyun anlayışını sahaya yansıtabileceklerini de ifade ederek, 'Önemli puanlar alarak puan sayımızı yükseltmiş olduk. Tepedeki takımlardan puan farkımızı açmadan kazanmayı sürdürdük. Biraz daha hızlanmalıyız ayrıca rakiplerle birebir boğuşup kazanma oranlarımızı yükseltmek ve saha içerisindeki mücadele anlayışımızı artırmak istiyoruz. Bazı oyuncuların ruhsal anlamda iyi olduğunu görüyoruz. Düşündüğümüz ama şu an gerçekleştiremediğimiz oyun anlayışını ilerleyen dönemde yapabiliriz. Zaman zaman oyuncu yapısıyla ve mantaliteyle alakalı sorunlarımız oluyor' diye konuştu. Akçay

'SONER'İN BİR KOLUNUN YUKARIYA DOĞRU BASKI YAPTIĞINI ÖĞRENDİK'

Akçay, maçta sakatlanarak oyundan çıkan Soner'in sakatlığıyla ilgili kesin durumun ise çekilecek MR sonrası belli olacağını vurgulayarak, 'Soner'den bize gelen ilk haber kolunun çıktığı yönündeydi. Daha sonra yapılan kontrollerde bir kolunun yukarıya doğru baskı yaptığı bilgisini aldık. Kesin sonuç çekilen MR sonrası netlik kazanacak. Ama omzunun çıkmamış olması sevindirici bir durum' dedi. Akçay, Colman'ı ise Lazio maçına hazırladıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz ve Volkan Şen ile ilgili ise hafta içerisinde bir açıklama yapacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler