Akçay, Adrian için ne dedi?

UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında deplasmanda Arnavutluk takımı FK Kukesi’yi 2–0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantaj yakalayan Trabzonspor’da moraller yerine geldi. Mustafa Akçay, maçla ilgili olarak şöyle konuştu:"Oyuncu seçimleri veya oyun

Akçay, Adrian için ne dedi?

UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında deplasmanda Arnavutluk takımı FK Kukesi’yi 2–0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantaj yakalayan Trabzonspor’da moraller yerine geldi. Mustafa Akçay, maçla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Oyuncu seçimleri veya oyuncuların bizi anlaması ve bize inanmasıyla ilgili bir süreç geçiriyoruz. Bazı oyuncuların katılımı ve performanslarının ilerlemesi ve ortak akılla ilgili felsefede inat edeceğiz. Bu konuda inatçı davranacağız. Uyanlarla yola devam edeceğiz. Uymayanlar kenarda bekleyecek. Takım bütünlüğüne ihtiyacımız var. Her yerde bir bütünlük sergilemeliyiz."

"BİRBİRİMİZİN ARKASINI KORUMALIYIZ"

Mustafa Akçay, Beşiktaş maçında yedek bıraktığı Adrian ile ilgili olarak ise şöyle konuştu:

"Adrian’da bir moral bozukluğu görmedim. Arkadaşlarının golden sonra onu kucaklamaları ve desteklemeleri önemli bir sinerjinin işareti olarak görülüyor. Benim için de çok güzel bir görüntü ve işimi kolaylaştıran bir anlayış. Birbirine sahip çıkan ve arkasını kollayan oyuncular olduğu sürece başarının geleceğine inanıyorum. Şimdi Kukesi maçı geride kaldı ve Çaykur Rizespor maçına odaklanacağız. Umarım taraftarlarımıza kendi evimizde güzel bir galibiyet hediye ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor