Akçaabat'ta ucuz kaza

Akçaabat'ta Kontrolden Çıkan Araç Bir İşyerine Girdi. Akçaabat’ta çarşı içinin en kalabalık saatleri olan öğle saatlerinde kontrolsüz park eden bir araç kazaya sebebiyet verdi. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmayan kazada, olaya karışan 77 DV 782 plakal

Akçaabat'ta ucuz kaza

Akçaabat'ta Kontrolden Çıkan Araç Bir İşyerine Girdi. Akçaabat’ta çarşı içinin en kalabalık saatleri olan öğle saatlerinde kontrolsüz park eden bir araç kazaya sebebiyet verdi.

 

Şans eseri ölen ya da yaralanan olmayan kazada, olaya karışan 77 DV 782 plakalı araç Şeker Sokak’taki Akça Veteriner kliniğine çarptı. Camları ve kapıları kırılan iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, olaya çok yakın olan bir kadın olayın etkisinden uzun süre kurtulamadı.

 

Olay ilgili soruşturma başlatan Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  kazaya karışanları ve iş yeri sahiplerini ifadelerini almak üzere karakola çağırdı. Rast gele park edilen aracın içinde kimsenin olmayışı, yine bunun gibi arabanın çarptığı bölümde müşterinin bulunmayışı yüreklere su serperken görgü tanıkları olayla ilgili şu ifadelere yer verdiler; “Şeker sokakta biz bu tür olaylara alışkınız. Defalarca uyarmamıza rağmen, emniyetin sürekli gözetmesine rağmen, kontrolsüz park edilen araçlar, ya bu şekilde kazalara ya da trafik tıkanıklığına yol açıyor.”

Kazadan sonra toplanan meraklı kalabalığın içerisinden bir görgü tanığı ise, aracın viteste olmadığını fark ettiğini ve aracın kaymaya çok müsait olduğu bir yerde olduğunu, bu olayın ise kaçınılmaz olduğunu belirterek şunları söyledi; “aracın uygunsuz park ettiğini düşünerek içine baktım ve aracın viteste olmadığını gördüm.

 

Araçtan uzaklaşarak devam ettim ve bir sesle irkilip arkama baktığımda, araç olduğu yerden kayarak aşağıdaki dükkanlardan birine girmiş ve herkes panik içindeydi" dedi.

kaza.20120426130644.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler