Akçaabat Sebatspor'a moral yemeği

Türkiye 3.liginde mücadele eden Akçaabat Sebatspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Cumhuriyetle yaşıt kırmızı beyazlılar ligde kötü günler geçirirken hafta sonuda kendi sahna ve seyircisi önünde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Karşı

Akçaabat Sebatspor'a moral yemeği

Türkiye 3.liginde mücadele eden Akçaabat Sebatspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Cumhuriyetle yaşıt kırmızı beyazlılar ligde kötü günler geçirirken hafta sonuda kendi sahna ve seyircisi önünde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi işadamı Mustafa Kalaycı kırmızı beyazlılara bir moral yemeği verdi

UZUN’DAN BİR TEŞEKKÜR BİR SİTEM
Akçaabat Sebatspor’un yönetim kurulu üye Erol Uzun Akçaabat Sebatspor’un tarihinin en ağır ve buhranlı dönemini yaşadığını ifade ederek” İşadamı Kalaycı’ya teşekkür ediyoruz. A.Sebat’ın fedakar işadamlarına ihtiyacı var.

 Son maçlarda seyircinin de kendilerini yalnız bıraktığını söyleyen Uzun “bir kulüp için en tehlikeli şey taraftarının onu terk etmesidir. Bakın ligdeki son maçımızda 28 biletli seyirci vardı.Bu cumhuriyetle yaşıt kulübe yakışmıyor. Bu zor günümüzde tüm taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Diyarbakır maçıyla ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor