AK Parti Tunceli İl Başkanı Erkan Eroğlu'na ait 2 kamyon ve 1 ekskavatör, teröristler tarafından yakıldı.
AK Parti Tunceli İl Başkanı Erkan Eroğlu'na ait Tunceli merkez Uzuntarla Yaprak mezrasında bulunan alçı taşı şantiyesine bugün saat 16.00 sularında baskın düzenleyen PKK mensubu bir grup, 2 kamyon ve 1 ekskavatörü ateşe vererek yaktı.Şantiyede çalışan işçilere dokunmayan örgüt mensupları daha sonra ormanlık alanda izlerini kaybettirdi.
Haziran ayında aynı şantiyeye baskın düzenleyen örgüt mensupları AK Parti İl Başkanı Eroğlu'na ait 1 ekskavatörü yakmıştı.
Spor
Yayın tarihi:
23 Ağustos 2014
17:53
AK Parti’li başkanın araçları yakıldı!
AK Parti Tunceli İl Başkanı Erkan Eroğlu'na ait 2 kamyon ve 1 ekskavatör, teröristler tarafından yakıldı.AK Parti Tunceli İl Başkanı Erkan Eroğlu'na ait Tunceli merkez Uzuntarla Yaprak mezrasında bulunan alçı taşı şantiyesine bugün saat 16.00 sularında ba