Ak Parti'den Trabzonspor'a ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonspor'u ziyaret etti.Ziyarette Genel Sekreter Köksal Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Başkan Baş Danışmanı ve Altyapı Sorumlusu Yakup Aslan, Yönetim Kurulu Üy

Ak Parti'den Trabzonspor'a ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonspor'u ziyaret etti.

Ziyarette Genel Sekreter Köksal Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Başkan Baş Danışmanı ve Altyapı Sorumlusu Yakup Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar ve 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül ile görüşen Günnar ve beraberindekiler, Fenerbahçe maçı sonrası yaşananların kendilerini çok üzdüğünü, böyle bir dönemde tüm Trabzonsporluların birlik beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney ise ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Camianın yaşananlar sonrası kulübümüze sahip çıkması bizleri mutlu etti. İnşallah bundan sonra bu tarz sorunlar yaşanmaz ve ülkemizde insanlar aileleriyle birlikte rahatlıkla müsabakaları izleyebilir. Bizim sorunumuz da futbolu kirletenlerle. Asla camialarla bir problemimiz yok” diye konuştu.

14568-8m5p8r5h.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor