Ahmet Taşçı'nın son durumu

 Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Resul Patan, Karamürsel ilçesinde silahlı saldırı sonucu yaralanan Kırkpınar eski başpehlivanlarından Ahmet Taşçı'nın yaklaşık 2 saat süren bir ameliyat geçirdiğini, bacağına saplanan 3 kurşundan 2'sinin cerrahi

Ahmet Taşçı'nın son durumu

 

Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Resul Patan, Karamürsel ilçesinde silahlı saldırı sonucu yaralanan Kırkpınar eski başpehlivanlarından Ahmet Taşçı'nın yaklaşık 2 saat süren bir ameliyat geçirdiğini, bacağına saplanan 3 kurşundan 2'sinin cerrahi operasyonla çıkarıldığını, baldırına saplanan diğer kurşunun ise riskli olduğu için çıkarılmadığını bildirdi.

 

Patan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski başpehlivanlardan Mehmet Yılmaz (Cino Mehmet) tarafından dün tabancayla vurularak yaralanan Taşçı'nın Gölcük Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdürdüğünü belirtti.

 

Taşcı'nın yaklaşık 2 saat süren bir ameliyat geçirdiğini ifade eden Patan, Taşçı'nın bacağına saplanan 3 kurşundan 2'sinin cerrahi operasyonla çıkarıldığını, baldırına saplanan diğer kurşunun ise riskli olduğu için çıkarılmadığını bildirdi. Patan, ''Kurşunu çıkarmanın zararı daha fazla olduğu için çıkarmadık. Kurşunu çıkarmak 'dokulara zarar vermek' anlamına gelebilir. Kurşun, orada ömür boyu kalacak ve bir sıkıntıya neden olmayacak. Pehlivanımızın ameliyatı çok güzel geçti. Sağlığı çok iyi. Diğer kurşunları dokuya zarar vermeden çok güzel bir şekilde çıkardık'' diye konuştu.

 

Taşcı'nın 6 gün daha hastanede müşahede altında tutulacağını ifade eden Patan, ''Taşcı'nın sporcu olmasından dolayı yüksek bir direnci var. Eğer hastamız evine gitmek isterse evinde dinlenebilecek ancak ameliyat sonrası 5-6 gün daha hastanede kalması gerekir. Taşcı'yı bir süre daha yürütmeyeceğiz. Pehlivanımız 45 gün sonra çimlere dönebilecek'' dedi.

 

Bu arada, polis tarafından gözaltına alınan Mehmet Yılmaz, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor