Ahmet Özen "İyi futbol oynadık"

Arsinspor teknik direktörü Ahmet Özen  Ziraat Türkiye Kupasında 1-0 kaybedilen Gaziantepspor maçı sonrası konuştu.Teknik direktör Özen iyi futbolu skora yansıtamadıklarını belirterek”Bu tür maçlar zorluk derecesi yüksek maçlardır. Ancak bu zorluklar aşıla

Ahmet Özen "İyi futbol oynadık"

Arsinspor teknik direktörü Ahmet Özen  Ziraat Türkiye Kupasında 1-0 kaybedilen Gaziantepspor maçı sonrası konuştu.

Teknik direktör Özen iyi futbolu skora yansıtamadıklarını belirterek”Bu tür maçlar zorluk derecesi yüksek maçlardır. Ancak bu zorluklar aşılabilecek zorluklardır.  Bu gün skor olarak bunu başaramadık.

Sahada modern futbol adına güzel şeyler yapmaya çalıştık. Ben bunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Çok fazla pozisyon vermedik ve pozisyonda bulduk. Ancak sonuçta karşınızda kaliteli oyunculara sahip bir Süper lig ekibi var.

İyi bir maç olduğunu düşünüyorum.  Gaziantepspor duran toptan gol atarak maçı kazanmayı bildi. Bundan sonraki kupa mücadelelerinde kendilerine başarılar dilerim” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor