Ağrılarına rağmen olimpiyata gitti!

 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi cirit atmada temsil edecek olan milli sporcu Fatih Avan, İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti.Dizinde meydana gelen sakatlık nedeniyle Londra'ya 10 günlük gecikmeyle giden Avan, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı aç

Ağrılarına rağmen olimpiyata gitti!

 

Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi cirit atmada temsil edecek olan milli sporcu Fatih Avan, İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti.

Dizinde meydana gelen sakatlık nedeniyle Londra'ya 10 günlük gecikmeyle giden Avan, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''8 Ağustos'ta yarışacağım. Doktorum 'Acın olacak ama ciriti atarsın' deyince, ağrılarımın arkasına sığınmadım. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için elimden geleni yapacağım'' dedi.

 

Fatih Avan, şunları söyledi:

''Bu benim ilk olimpiyatım. Biraz heyecan var. Yaklaşık 15 gün önce dizimden bir sakatlık yaşadım. Tedavide çok olumlu sonuçlar aldık. İyileşme oldu. Doktorum da 'Acın olacak ama, ciriti atarsın. Senin için sorun olmayacak. Bu ağrılarla korkmana gerek yok. İyi bir sonuç alabilirsin' dedi. 10 gün kadar fizik tedavi oldum. Bu süreç içinde ağrılarıma rağmen antrenmanlara yine devam ettim. Ağrılarımın arkasına sığınıp, kaçınmak istemedim. Gidip orada şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için elimden geleni yapacağım.''

 

Sponsoru olan şirket yetkilileri tarafından havalimanından uğurlanan Fatih Avan, dizindeki sakatlığının eskiye göre iyi durumda olduğunu vurgulayarak, ''Trabzon'a kampa gittik. İyi antrenman yaptık. Güzel de geçiyordu. Zirve yapmıştım. O dönemde dizimde bir ağrı oldu. Kıkırdakta zedelenme oldu ve İstanbul'a geldim. Burada, kendisi aynı zamanda Basketbol Milli Takımı'nın doktoru olan Tahsin Bey ile görüşmelerimiz oldu. Birkaç iğne olduk. İğnelerle antrenmanlara devam ettik. Şu anda iğnelerle olimpiyatlara gidiyorum ama eskiye göre dizim çok iyi. Artık acı olsa bile atış yapabiliyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Fatih Avan, bir gazetecinin, ''Madalya bekliyor musun?'' şeklindeki sorusuna ise, ''Madalya beklentisini söylemek, kendimi de beklenti içine sokmak istemiyorum. Bu şekilde kendimi kasmak ve insanları da ümitlendirmek istemiyorum. Çünkü bugüne kadar çok hayal kırıklığı yaşadık. Tabi herkes madalya almak ister. İnşallah iyi sonuçlarla döneriz diye düşünüyorum. Aslında 24 Temmuz'da gidecektim ama sakatlık olduğu için bu güne kaldım. Yarışma günüm 8 Ağustos'' diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor